Kinnisvara üür

Täidame vakantsed pinnad

rikinnisvara eksperdid aitavad täita teie vakantsed äripinnad. Vajadusel oleme teile partneriks alates üüristrateegia koostamisest kuni võtmete üleandmiseni. Meie professionaalsesse tiimi kuuluvad ärikinnisvara konsultandid, kinnisvaraanalüütikud, -hindajad, -halduse ja ehitusjuhtimise spetsialistid.

Me analüüsime teie äripindade või -hoone potentsiaali, koostame üüristrateegia, kaardistame potentsiaalsed üürnikud ja teeme proaktiivset müügitööd, et täita teie äripinnad sobivate üürnikega. Eesmärgiks on maksimaalselt väljaüüritud äripinnad ning seeläbi vara väärtuse kasvatamine.

Te otsite oma ettevõttele uut pinda? Newseci eksperdid kaardistavad teie vajadused ja annavad teile ülevaate vabadest ja vabanevatest äripindadest, mis sobivad just teie ettevõttele.

Oleme aktiivses koostöös üürileandjate, kinnisvaraarendajate ning -investoritega ja omame ajakohast infot turul pakutavate pindade kohta. Newseci spetsialistid leiavad teile sobiva büroo- või -kaubanduspinna, tootmis- või logistikahoone või kombinatsiooni just teile sobivatest lahendustest.

Üürikontseptsiooni, strateegia ja hinnakujunduse väljatöötamine
Aktiivne üürnike otsing ja turundusalased konsultatsioonid
Asjakohane turuinfo ja konsultatsioon
Kliendi esindamine lepinguläbirääkimistel
Põhjalik ja regulaarne aruandlus
1
meeskond kõigis Balti riikides
270
üüritehingut
237 000
üüripinda

Millal peaksite meiega ühendust võtma?

  • Kui soovite oma kinnisvara üürile anda või üürivõimaluste osas konsulteerida
  • Kui otsite uut üüripinda seoses ettevõtte kasvuga või vajate ajutist asenduspinda
  • Kui soovite informatsiooni kohaliku kinnisvaraturu kohta
  • Tunnete huvi, millised on äripinna üürihinnad, milline valik on töötajatele sobivaim ning kas vajadused on COVID-19 tõttu muutunud jne.

Newsec’i kogenud ja professionaalsed eksperdid saavad teile abiks olla üüriprotsessi igas etapis. Professionaali kaasamine protsessi varajases staadiumis, tagab kiirema ja sujuvama tulemuseni jõudmise. Meie kogemused ärikinnisvaras on teie edu aluseks.

verslo centro „Quadrum“ nuoma

Kellel tasub Newseciga nõu pidada?

  • Üüripindade omanikel, kes vajavad tugevat partnerit – oma ala professionaali
  • Ettevõtetel, kes vajavad uut (või ka vanemat kuid efektiivset) üürpinda
  • Neil, kes soovivad üürida äripinda ja vajavad abi enda vajaduste kaardistamisel
  • Neil, kes huvituvad kindla piirkonna üüripindadest ja soovivad uusarenduses oma koha leida

Miks Newsec?

Põhja-Euroopa ja Baltikumi juhtiva ärikinnisvaraettevõtte ekspertidena, tunneme me suurepäraselt kõiki kohalikke turge. Me pakume oma klientidele ühe kanali kaudu ligipääsu ja võimalust kasvada terves regioonis ja ka globaalselt. Me juhindume põhimõttest kaitsta enda kliendi parimat huvi ja tagada isikuandmete kaitse. Võimaliku huvide konflikti korral teavitame sellest asjaomaseid pooli. See muudab kogu üüriprotsessi  palju lihtsamaks ja läbipaistvamaks.

Uue büroopinna võtmesõna on paindlikkus

Uue büroopinna otsingutel ja üürilepingute sõlmimisel on paindlikkus muutunud ettevõtete jaoks oluliseks teguriks. Paindlikkus üürilepingu tingimuste läbirääkimistel ja töökeskkonna planeerimisel on üürihuviliste jaoks saanud oluliseks teguriks ühe või teise üürileandja kasuks otsuse langetamisel.

Vaatamata COVID-19 pandeemia poolt põhjustatud muudatustele meie töötamise harjumustes, on kontoritöö ja bürooruumid endiselt olulisteks osadeks ettevõttete kultuuri loomisel, koostöö edendamisel ja talentide ligimeelitamisel.

Tehtud projektid

"Nordcurrent Group"
Klient: Despecto
Pindala: 7500 m2
Vilnius, Leedu
Ärikeskus "Quadrum“
Klient: Schage
Pindala: 39 000 m2
Vilnius, Leedu
Ärikeskus "Uptown Park“
Klient: Vilbra UAB
Pindala: 12 500 m2
Vilnius, Leedu

Kontaktid

Küsimusi? Kontakt:

Nikita Kulikov
Head of Advisory in Estonia
n.kulikov@newsec.ee +372 505 8548
*
*
*

See sait kasutab meie veebisaidi nõuetekohaseks toimimiseks vajalikke küpsiseid. Soovime seada analüütilised ja reklaamiküpsised, et pakkuda teile kõige asjakohasemat kogemust, pidades meeles teie eelistusi ja korduvaid külastusi. Klõpsates "Nõustun", nõustute kõigi mittevajalike küpsiste kasutamisega. Saate valida, milliseid küpsiseid kasutada, ja saada lisateavet, külastades meie küpsiste poliitikat.