Karjäär

Kinnisvaraturu spetsialistid

Newsecis töötamine tähendab koostööd Põhja-Euroopa ja Baltikumi parimate kinnisvaraspetsialistidega. Meil on meeskonnas kinnisvara halduse, müügi, üüri, investeeringute ja hindamise tipptegijad, kes võtavad vastu ka kõige keerulisemad väljakutsed ja püüdlevad parimate tulemuste poole.

Ettevõttes on selgelt määratletud põhiväärtused, asjatundlikkus, innovatsioon ja ausus, mistõttu hinnatakse töötajate pädevust ja meeskonnavaimu igapäevases töös väga kõrgelt.

Professionaalsus
Pakkudes laia teenuste valikut, püüame ületada oma klientide ootused ja edestada konkurente oma teenuste kõrge kvaliteediga.
Ausus
Iga ülesande täitmisel lähtume kõrgeimatest ärieetika ja moraali põhimõtetest, püüame maksimaalselt arvestada kliendi huve ja tagada nende täieliku konfidentsiaalsuse ning austame ennast ja teisi.
Innovatsioon
Meil on soov pidevalt edasi liikuda, leida ja katsetada lahendusi, arendada uusi teenuseid, tooteid ning võtta kasutusele kõige kaasaegsemaid, energiasäästlikke lahendusi.

Miks Newsec?

Töö ettevõttes
* Areneme ja õpime pidevalt, saades kogemusi ka kõige nõudlikumatelt klientidelt
* Oskame hästi oma aega planeerida ja valime iseseseisvalt töö tegemise aja ja koha<br...
Lisaks pakume sulle
* Sinu sünnipäeva alati vabaks
* Suveperioodil lühemat töönädalat
* Parkimiskohta kontori lähedal
* Töötame igapäevasel A+ klassi kaasaegses kontoris
Hoolime oma töötajatest
* Soovime, et Teil säiliks tasakaal töö ja isikliku elu vahel
* Toetame tervisesporti
*Viime regulaarselt läbi kaasamisuuringut Great Place to Work
126
töötajat
6
kontorit
3
riiki

Kolleegid ja kliendid on meie jaoks kõige olulisemad

Eriline tähelepanu kolleegidele ja klientidele kirjeldab meie ettevõtte filosoofiat ja käitumist üksteise ning klientidega.

Meie töötajad on ettevõtte toimimise alus, seega on meie jaoks oluline, et Newsec ei oleks mitte ainult hea koht töötamiseks, vaid ka koos arenemiseks. Kasvatame meeskonnavaimu lähtuvalt ettevõtte põhiväärtustest ja vastutustundliku tööandja lähenemisest.

Ühine Newsec'iga

Kui soovite kandideerida Newseci vabale tööpakkumisele, siis tutvuge pakutavate positsioonidega ja saatke julgelt oma kandideerimissoov. Kui te ei leia sobivat pakkumist, saatke meile oma CV ja me võtame teiega ühendust sobiva tööpakkumise osas.

Kontakt

Egle Povilėnienė
Head of Operations and HR, Newsec in the Baltics
e.povileniene@newsecbaltics.com +370 687 55 570
See sait kasutab meie veebisaidi nõuetekohaseks toimimiseks vajalikke küpsiseid. Soovime seada analüütilised ja reklaamiküpsised, et pakkuda teile kõige asjakohasemat kogemust, pidades meeles teie eelistusi ja korduvaid külastusi. Klõpsates "Nõustun", nõustute kõigi mittevajalike küpsiste kasutamisega. Saate valida, milliseid küpsiseid kasutada, ja saada lisateavet, külastades meie küpsiste poliitikat.