Ärikinnisvara haldamine

Newsec pakub täisvalikut kinnisvarahaldusteenuseid, mille eesmärk on tõsta klientide vara väärtust ja tegevuse puhastulu. Newseci asjatundjate meeskond tagab konkreetse vara ja kliendi järgi kohandatud lahendusi pakkudes kinnisvara sujuva haldamise ja selle tegevuse jätkusuutlikkuse ning üürnike ja omaniku rahulolu.

Olenevalt kliendi vajadustest võib Newseci pakutav kinnisvarahalduse teenus hõlmata nii vara igapäevast korrashoidu, suhete hoidmist üürnikega ja hoone halduse tehnilisi küsimusi kui ka üürimuudatuste ja strateegiliste otsuste elluviimist hoones.

Ettevõte rakendab oma tegevuses ajas järele proovitud juhtimisstandardeid ja struktureeritud protsesse, mis tagavad tõhusa varahalduse.

Üüriprotsessi juhtimine
Hoonete tehniline haldus
Turundustegevuse koordineerimine
Finantsjuhtimine ja raamatupidamine
Ehitus- ja remonditööde koordineerimine
84
hallatavad objektid
884 000
m2
59
spetsialisti

Miks meie?

Newseci meeskonnal on laialdased kogemused erinevates varahaldusvaldkondades. Vastutustundlik lähenemine tööle ja kliendile tagab kõrgeima kvaliteediga teenuse,
olgu selleks siis kinnisvarahaldus või muu.

Kellele see teenus suunatud on?

Hoonehaldus või muu kinnisvara haldamine võib olla asjakohane nii ärikinnisvara omanikele kui ka eraisikutele, kes soovivad efektiivseid kinnisvarahoolduse lahendusi.

Millal on kinnisvarahaldus kasulik?

Seda teenust tasub kasutada kinnisvara omamisel, üürimisel või ruumide sisseseade korraldamisel.

Seotud teenused

  • Äri- ja tehniliste varade haldamine.
  • Projektijuhtimine.
  • Ehitusaegne nõustamine.

Varahalduse liigid

Vara tavapärane haldamine tähendab seda, et haldur teeb kõik toimingud, mis on vajalikud vara säilitamiseks või sihtotstarbelise kasutamise tagamiseks.

Vara täielik haldamine tähendab seda, et haldur ei pea mitte ainult vara säilitama, vaid ka suurendama. See tähendab varade haldamist selliselt, et vara teeniks tulu ja et seda hallatakse kasusaajale kõige soodsamal viisil.

Millal on kinnisvarahaldus kasulik?

Seda teenust tasub kasutada kinnisvara omamisel, üürimisel või ruumide sisseseade korraldamisel.

Tehtud projektid

OSTUKESKUS "AKROPOLIS"
Üüritav kogupind: 62 000 m2
Omanik: Deka Immobilien
Kaunas, Leedu
OSTUKESKUS "OZAS"
Üüritav kogupind: 62 200 m2
Omanik: NEPI Rockcastle
Vilnius, Leedu
BÜROOHOONE "QUADRUM"
Üüritav kogupind: 44 500 m2
Omanik: Deka Immobilien
Vilnius, Leedu

Kontaktid

Janek Hintsov
Country Manager, PAM Estonia
j.hintsov@newsec.ee +372 505 8803
Justas Bandza
Head of Commercial PM, PAM Baltics
j.bandza@newsec.lt +370 655 58989
See sait kasutab meie veebisaidi nõuetekohaseks toimimiseks vajalikke küpsiseid. Soovime seada analüütilised ja reklaamiküpsised, et pakkuda teile kõige asjakohasemat kogemust, pidades meeles teie eelistusi ja korduvaid külastusi. Klõpsates "Nõustun", nõustute kõigi mittevajalike küpsiste kasutamisega. Saate valida, milliseid küpsiseid kasutada, ja saada lisateavet, külastades meie küpsiste poliitikat.