Varahaldus | Newsec

Varahaldus

Pikaajalise väärtuse loomine

Kasutage Newseci teenuseid – aastatepikkuse kogemusega oma ala eksperdid hoolitsevad selle eest, et varahaldus
ei põhjustaks teile mingit muret.

Newseci varahalduse visioon on luua kohti, kus inimesed tahavad olla. Põhja-Euroopa regiooni suurima spetsialistide meeskonnaga ja hallatava kinnisvara pindala poolest regiooni suuruselt teisel kohal olev ettevõte pakub laias valikus teenuseid. Need ei hõlma ainult kinnisvara haldamist, vaid ka kõiki muid sellega seotud tegevusi.

Newseci põhieesmärk on tõsta hallatava kinnisvara väärtust ja tegevuse netotulu ning tagada üürnike rahulolu. Ettevõte pakub klientidele teenuseid alates igapäevastest tehnilistest lahendustest kuni strateegilise nõustamiseni.

84
hallatavad objektid
884 000
m2
59
spetsialisti

Kinnisvarahalduse teenused

  • Ärikinnisvara haldamine võib hõlmata nii vara igapäevast korrashoidu, suhete hoidmist üürnikega ja hoone halduse tehnilisi küsimusi kui ka üürimuudatuste ja strateegiliste otsuste elluviimist hoones.
  • Üürilepingute haldus on mõeldud kinnisvara üürivatele suurklientidele, kes vajavad üürnike rohkuse tõttu eriti täpset kontrolli ja abi üürnikega sõlmitud lepingute jälgimisel. See teenus hõlmab ka üürnikega sõlmitud üürilepingute pikendamist, üürimaksete kogumist, hooldustasude ja/või kommunaalteenuste tasude jaotamist.
  • Ettevõtte kontori hooldus hõlmab väga erinevaid tegevusi alates töökohtade sisseseadmisest kuni administraatorite ja turvatöötajate palkamiseni. Teenus hõlmab ka kontoritehnika hankimist, haigete teenindajate asendamist, suhtlemist üürileandjate ja üürnikega, kommunaalteenuste administreerimist ja muid tegevusi.
  • Koostöötamisruumide haldamine hõlmab nii tehniliste kui ka juhtimisprobleemide lahendamise tagamist, kolmandate osapoolte kulude optimeerimist ja vajaduse korral ka raamatupidamisarvestust.
  • Raamatupidamine ja finantsjuhtimine tähendavad ettevõtte rahaasjade asjatundlikku korraldamist ja majandusaasta aruannete koostamist vastavalt IFRSi või IASi standarditele, samuti äriprotsesside digitaliseerimist, põhiliste tulemusnäitajate analüüsi, abi eelarve koostamisel ja juhtimisel ning nõustamist maksu- ja finantsjuhtimise küsimustes.

Millal on kinnisvarahaldamise teenus vajalik?

See teenus kulub ära investoritele, kes on ostnud uue kinnisvara, kuid ei soovi selle haldamisega tegeleda.

Kontaktid

Justas Bandza
Head of Commercial PM, PAM Baltics
j.bandza@newsec.lt +370 655 58989
Janek Hintsov
Country Manager, PAM Estonia
j.hintsov@newsec.ee +372 505 8803