Ettevõte | Newsec

Ettevõte

Rahvusvahelise grupi Newsec tegevusvaldkondadeks on lai valik ärikinnisvarateenuseid ja kinnisvaraalane nõustamine. Ettevõte vahendab kinnisvarasse investeerimist ning selle üürimist ja müümist. Aastatepikkuse kogemusega spetsialistid osutavad kinnisvarahaldusteenuseid ja esindavad klientide huve uute või olemasolevate kinnisvaraobjektide arendamisel.

Newsec on litsentsitud kinnisvara- ja ärihindamisteenuste pakkuja, kellel on üks Põhja-Euroopa suuremaid uurimis- ja analüüsiüksusi. Ettevõte pakub oma klientidele laias valikus parima kvaliteediga teenuseid, nagu varahaldus, kinnisvaranõustamine, investeerimistehingute vahendamine, äripindade üürimine ja muu.

Ettevõtte eksperdid järgivad RICSi (Royal Institution of Chartered Surveyors) standardeid ning läbipaistvuse, aruandluse, järjepidevuse ja stabiilsuse põhimõtteid. Nende teadmisi usaldavad suurimad kinnisvaraettevõtted, investeerimisfondid, erainvestorid ja ärikinnisvara üürnikud. Rahvusvaheline kontsern on ka kinnisvaraliidu BNP Paribas liige.

Newsec asutati 1994. aastal Rootsis. Grupp ühendab seitset turgu Skandinaavias ja Balti riikides ning seal töötab ligi 2000 töötajat. Newsec alustas Baltikumis tegevust 2003. aastal. Hetkel osutatakse kõiki ärikinnisvarateenuseid Leedu, Läti ja Eesti turul.

Professionaalsus
Pakkudes turul kõrgeima kvaliteediga teenuseid, püüame ületada oma klientide ootusi ja konkurentide võimalusi.
Ausus
Iga ülesande täitmisel lähtume kõrgeimatest ärieetika ja moraali põhimõtetest, püüame maksimaalselt arvestada kliendi huve ja tagada nende täieliku konfidentsiaalsuse ning austame ennast ja teisi.
Innovatsioon
Uudishimu ja oskus otsida, leida ja katsetada uusi lahendusi, arendada uusi teenuseid ja tooteid ning julgeda eirata väljakujunenud traditsioone.
126
Töötajat
3
Balti riiki
6
Kontorit
19
aastat turul

Teenused

Varahaldus

Balti riikides pakume ärikinnisvara haldamise, hooldamise ja sisustamise teenuseid. Rakendame oma tegevuses ajas järele proovitud juhtimisstandardeid ja struktureeritud protsesse, mis tagavad tõhusa varahalduse.
Rohkem

Nõustamisteenused

Ärikinnisvara konsultatsioonid hõlmavad üüri- ja müügiküsimusi, investeerimistehinguid, vara ja ettevõtete hindamist, turu-uuringuid ja analüüse. Teenuseid osutatakse nii vara omanikele kui ka üürnikele.
Rohkem

Vastavussüsteem

Alates 2015. aastast on Newsec rakendanud vastavussüsteemi – sisekorra ja eeskirjade kogumit, mille eesmärk on kaitsta ettevõtte ning tema esindatavate klientide ja partnerite huve, tagada juriidiliste nõuete täitmine ja ennetada võimalikke rikkumisi.

Kõik ettevõtte töötajad järgivad oma tegevuses seadusi, sisekorra protseduure ja reegleid. Vastavussüsteem aitab seda järjekindlalt teha, hallata võimalikke riske ja seada ülesanded tähtsuse järjekorda.

Newsec atitikties sistema
Newsec socialinė atsakomybė

Sotsiaalne vastutus

Organisatsiooni, tööandja ja partnerina panustab Newsec aktiivselt jätkusuutliku ühiskonna loomisse.

Usume, et tihe koostöö töötajate, klientide ja tarnijatega keskkonna-, majandus- ja sotsiaaltöös mitte ainult ei aita kaasa jätkusuutliku ühiskonna kasvule, vaid inspireerib ka teisi positiivseteks muutusteks.

Kontakt

Ugnius Meidus, MRICS
Head of Newsec in the Baltics
u.meidus@newsecbaltics.com +370 5 252 6444