Kingipoliitika

TEIE USALDUS ON SUURIM KINGITUS

Ettevõttes Newsec kehtib kingipoliitika, mille eesmärk on tagada, et kliendid, partnerid ja tarnijad väärtustaksid ettevõtte töötajate asjatundlikkust, võttes arvesse pakutavate teenuste kvaliteeti ja tegelikke tulemusi.

Seetõttu püüavad töötajad nii pühade ajal kui ka tavalistel päevadel pakkuda klientidele, partneritele ja tarnijatele tänutäheks siirast ja asjatundlikku tööd. Sujuv koostöö ja klientide usaldus on ettevõttele suurim kingitus.

Kui kliendid, partnerid ja tarnijad otsustavad siiski väljendada erakordset tähelepanu, soovitab ettevõte lähtuda kingituste juhendis sätestatud kingipoliitika juhistest.

Tiekėjų ir rangovų atranka

KINGITUSTE JUHEND

  • astu võetakse ainult esindus- või üldkasutuseks mõeldud kingitusi.
  • Töötajale tehtud kingitust loetakse ettevõtte, mitte tema isiklikuks kingituseks.
  • Kingituse väärtus ei tohi ületada 30 eurot.
  • Alkohoolseid jooke ei aktsepteerita.

KUI… 

  • Kingituse väärtus ületab 30 eurot, meeskond ega kogu kollektiiv ei saa seda kasutada ning kingitust ei ole võimalik kinkijale tagastada, korraldatakse ettevõtte sees oksjon ja kingituse ostab kõrgeima hinna pakkunud töötaja.
  • Enampakkumise käigus kogutud raha kasutatakse ettevõtte töötajate ürituste või heategevusprojektide jaoks. 2019. aastal suunati enampakkumise käigus saadud vahendid Švenčionyse päevakeskusele Liepsnelė.
dovanojimo politika

KORRUPTSIOONIVASTASE VÕITLUSE KLAUSEL

Ettevõte on kindlalt altkäemaksu andmise ja muu korruptiivset laadi tegevuse vastu. Väärtõlgenduste vältimiseks ei anna me võimuesindajatele (sh omavalitsuse esindajatele) mingeid kingitusi.

Töötaja peab hindama ja tagama, et:

  • kingitus ei ole mõeldud vastava otsuse mõjutamiseks;
  • ei jää muljet, et kingitusega soovitakse mõjutada vastava otsuse vastuvõtmist.
See sait kasutab meie veebisaidi nõuetekohaseks toimimiseks vajalikke küpsiseid. Soovime seada analüütilised ja reklaamiküpsised, et pakkuda teile kõige asjakohasemat kogemust, pidades meeles teie eelistusi ja korduvaid külastusi. Klõpsates "Nõustun", nõustute kõigi mittevajalike küpsiste kasutamisega. Saate valida, milliseid küpsiseid kasutada, ja saada lisateavet, külastades meie küpsiste poliitikat.