X

Avala büroohooned

Veskiposti 2, Kesklinna linnaosa, Kesklinna, Harju maakond, Eesti

Liik Büroo
Ehitusklass A
Ehitise suurus 22.000 m²
Korruse pindala, m² 960 m²
Saadaval pind
Üüritasu kuus EUR/m²
Parkimiskohad 850
Saadaval alates 2022 IV kvartal
Renoveerimisaasta

AVALA - TEISEL POOL TAVALIST

Tööd võiks teha kohas, mida imetled ning kuhu uhkusega kliente või koostööpartnereid kutsud. Paik, mis ergutab enesetunnet ja annab inspiratsiooni. Kaugel keskpärasest.
Teisel pool tavalist.


BÜROOHOONETE TUTVUSTUS

Avala büroohoonete lummava välisilme inspiratsiooniks on kauged planeedid. Hoonetes on rõhutatud funktsionaalsusele ja isikupärale, seda nii päeval kui öösel.
Tehnoloogilised uuendused teevad büroos viibivate inimeste elu mugavaks. Nutikad eelavalikutega liftid säästavad töötajate aega, automaatika juhib valgustust, kütet ja ventilatsiooni just sõltuvalt tarbimisvajadusest.
LEED Gold keskkonnamärgisega hooned ammutavad energia Tallinna suurimast päikesepargist, mis katab 1/3 Avala kvartali energiavajadusest. Katused on kaetud keskkonnasõbraliku membraaniga (IKO Carrara), mis on õhku puhastava reaktsiooniga ja neutraliseerivad oma eluaja jooksul 3750 auto aastase emissiooni.


PARKIMINE

Avalas on suurepäraselt lahendatud büroomajade murekoht – piiratud ja kulukas parkimine. Klientide kasutuses on ligi 850 parkimiskohta, millest suurem osa parkimismajas. Laadimisvõimalus kuni 200 elektriautole ja mugavad rattaparklad pesemisvõimalustega.

Hinnad on ilma käibemaksuta.

Kontaktandmed

Saada sõnum

Tellige uute äripindade uudiskiri.

Laadi PDF-brošüür alla

See sait kasutab meie veebisaidi nõuetekohaseks toimimiseks vajalikke küpsiseid. Soovime seada analüütilised ja reklaamiküpsised, et pakkuda teile kõige asjakohasemat kogemust, pidades meeles teie eelistusi ja korduvaid külastusi. Klõpsates "Nõustun", nõustute kõigi mittevajalike küpsiste kasutamisega. Saate valida, milliseid küpsiseid kasutada, ja saada lisateavet, külastades meie küpsiste poliitikat.
x