X

Ellips Maja büroohoone

Veerenni 40a, Tallinn, Eesti

Liik Büroo
Ehitusklass A
Ehitise suurus 4.800 m²
Korruse pindala, m² 640 m²
Saadaval pind
Üüritasu kuus EUR/m²
Parkimiskohad 81
Saadaval alates
Renoveerimisaasta

MADALA ENERGIAKULUGA KAASAEGNE BÜROOHOONE!


HOONE TUTVUSTUS

Kaheksakorruseline atraktiivse arhitektuuriga Ellips Maja asub Ringi Büroode kvartalis. Suurepärane asukoht linna logistilises keskpunktis, südalinna vahetus läheduses. Kaasaaegses hoones on kaks lifti, mis võimaldavad kiiret liikumist. Hoone kavandamisel on pööratud tähelepanu ka liikumispuuetega inimeste võimalikult mugavale liikumisele.
Hoone fassaadile on võimalik üürida koht valgusreklaami paigaldamiseks.


PARKIMINE

Ellips Maja parkimiskorrusel ja hoone ümber on kokku parkimiskohad 81 autole. Ringi kvartalis on kokku üle 300 parkimiskoha. Invaparkimiskohad. Elektriautode laadimiskohad.
Mugav ja turvaline jalgrattaparkla. Üldkasutatavad riietus -ja pesemisruumid.


KÕRVALKULUD

Ellips Maja on liginullenergiahoone!
Hoone on A-energiaklassi märgisega energiasäästlik hoone, kus maaküte tagab ülimadalad kütte- ja jahutuskulud.


KESKKOND

Ellips Maja on osa Ringi büroohoonete ansamblist, mis koos Ovaal Maja ja valmiva Sektor büroohoonega moodustab visuaalselt sarnase käsitlusega arhitektuurse terviku.
Asukoht Tallinna tuiksoonel, kiiresti arenevas Veerenni asumis, kuhu on lihtne jõuda ja kust pääseb hõlpsalt liikuma igas valitud suunas. Vahetus läheduses asuvad mitmed ärihooned, tervisekeskused ja Uus Veerenni elurajoon.

Hinnad on ilma käibemaksuta.

Kontaktandmed

Saada sõnum

Tellige uute äripindade uudiskiri.

Laadi PDF-brošüür alla

See sait kasutab meie veebisaidi nõuetekohaseks toimimiseks vajalikke küpsiseid. Soovime seada analüütilised ja reklaamiküpsised, et pakkuda teile kõige asjakohasemat kogemust, pidades meeles teie eelistusi ja korduvaid külastusi. Klõpsates "Nõustun", nõustute kõigi mittevajalike küpsiste kasutamisega. Saate valida, milliseid küpsiseid kasutada, ja saada lisateavet, külastades meie küpsiste poliitikat.
x