X

Sektor büroohoone

Veerenni 38b, Kesklinna linnaosa, Kesklinna, Harju maakond, Eesti

Liik Büroo
Ehitusklass A
Ehitise suurus 3.000 m²
Korruse pindala, m² 605 m²
Saadaval pind
Üüritasu kuus EUR/m²
Parkimiskohad 75
Saadaval alates 2022 IV kvartal
Renoveerimisaasta

TERVISLIK TÖÖKESKKOND MADALATE KÕRVALKULUDEGA!

Paindliku planeeringuga avarad bürooruumid kesklinna piiril.


BÜROOHOONE TUTVUSTUS

Hoone tark automaatika juhib ventilatsiooni, valgustust, kütet ja jahutust sõltuvalt tarbimisvajadustele, tagades hoone kasutajate maksimaalse rahulolu ning kõrge produktiivsuse. Tehnosüsteemid on projekteeritud eesmärgiga hoida keskkonda ja tagada madalad ekspluatatsioonikulud. Hoone katusele rajatakse päikeseelektrijaam.
Hoonesse pääseb mugavalt astmeteta. Invaparkimiskoht peasissepääsu kõrval ja esimesel korrusel asub invatualett. Hoonesse on kavandatud 2 kiiret lifti. Korruseid ühendab lisaks kaks eraldi trepikoda. Maa-alusest parklast saab esimesele korrusele trepikoja kaudu.
Hoone fassaadile on võimalik üürida koht valgusreklaami paigaldamiseks.


BÜROOPINNAD

Uue hoone büroopindade ruumiplaneering võimaldab tekitada funktsionaalset tööpinda – avatud ruumid, privaatsed kabinetid, erineva suurusega koosoleku ja tiimitöö ruumid, kõneboksid või eraldi nurgakesed, kus segamatult tööd teha.
Büroopindadele on standardis kolm siseviimistlus varianti. Põrandakatet saab paindlikult kombineerida LVT ja vaipkattega. Nõupidamisruumid on eraldatud erineva laiusega täisklaasuste ja osaliste klaasseintega, tagamaks sel moel ruumides ka loomulik valgus. Lisaks sanitaartehnikale on kõikides tualettruumides ka peeglid, paberkäterätikute dosaatorid, seebidosaatorid, prügikastid jms.
Korruse kõrgus on avatud kommunikatsioonidega lae puhul 2. kuni 5. korruseni kuni 3 m ja 6 korrusel kuni 4m.


PARKIMINE

Kinnistul ja parkimiskorrusel on kokku 75 parkimiskohta. Ringi kvartalis on kokku üle 300 parkimiskoha. Üürnikele on parkimine tasuline. Külalistele tasuta parkimiskohad hoone ees. Elektriautode laadimiskohad.
Mugav ja turvaline jalgrattaparkla on projekteeritud nii hoone peasissepääsu juurde kui ka keldrikorrusele.


KÕRVALKULUD

Sektor on liginullenergiahoone!
Hoone peamine kütte- ja jahutusvajadus kaetakse energiavaiade ja maaküttega, mis tagavad A-energiaklassi hoonele omased madalad kõrvalkulud.


KESKKOND

Sektori uus büroohoone on osa Ringi büroohoonete ansamblist, mis koos Ovaal Maja ning Ellips Majaga moodustab visuaalselt sarnase käsitlusega arhitektuurse terviku.
Suurepärane asukoht linna logistilises keskpunktis, südalinna vahetus läheduses.

Hinnad on ilma käibemaksuta.

Kontaktandmed

Saada sõnum

Tellige uute äripindade uudiskiri.

Laadi PDF-brošüür alla

See sait kasutab meie veebisaidi nõuetekohaseks toimimiseks vajalikke küpsiseid. Soovime seada analüütilised ja reklaamiküpsised, et pakkuda teile kõige asjakohasemat kogemust, pidades meeles teie eelistusi ja korduvaid külastusi. Klõpsates "Nõustun", nõustute kõigi mittevajalike küpsiste kasutamisega. Saate valida, milliseid küpsiseid kasutada, ja saada lisateavet, külastades meie küpsiste poliitikat.
x