X

Ovaal Maja büroohoone

Veerenni 38, Kesklinna linnaosa, Kesklinna, Harju maakond, Eesti

Liik Büroo
Ehitusklass A
Ehitise suurus 6.100 m²
Korruse pindala, m² 870 m²
Saadaval pind
Üüritasu kuus EUR/m²
Parkimiskohad 149
Saadaval alates
Renoveerimisaasta

MADALA ENERGIAKULUGA KAASAEGNE BÜROOHOONE!


HOONE TUTVUSTUS

Ovaal Maja on 8 korruseline esinduslik ja stiilne büroohoone. Hoone asub täpselt Tallinna tuiksoonel, liiklussõlmes, kuhu on lihtne jõuda igast Tallinna linnaosast. Kaasaaegses hoones on kaks lifti, mis võimaldavad kiiret liikumist. 


PARKIMINE

Hoone kolmel parkimiskorrusel on kokku 104 parkimiskohta. Vahetult hoone ümber paikneb 45 parkimiskohta. Ringi kvartalis on kokku üle 300 parkimiskoha. Invaparkimiskohad. Elektriautode laadimiskohad.
Mugav ja turvaline jalgrattaparkla 60 rattale. Üldkasutatavad riietus -ja pesemisruumid.


KÕRVALKULUD

Ovaal Maja on liginullenergiahoone!
Hoone peamine kütte- ja jahutusvajadus kaetakse energiavaiade ja maaküttega, mis tagavad A-energiaklassi hoonele omased madalad kõrvalkulud.


KESKKOND

Ovaal Maja on osa Ringi büroohoonete ansamblist, mis koos Ellips Maja ja valmiva Sektor büroohoonega moodustab visuaalselt sarnase käsitlusega arhitektuurse terviku.
Suurepärane asukoht linna logistilises keskpunktis, südalinna vahetus läheduses.

Hinnad on ilma käibemaksuta.

Kontaktandmed

Saada sõnum

Tellige uute äripindade uudiskiri.

Laadi PDF-brošüür alla

See sait kasutab meie veebisaidi nõuetekohaseks toimimiseks vajalikke küpsiseid. Soovime seada analüütilised ja reklaamiküpsised, et pakkuda teile kõige asjakohasemat kogemust, pidades meeles teie eelistusi ja korduvaid külastusi. Klõpsates "Nõustun", nõustute kõigi mittevajalike küpsiste kasutamisega. Saate valida, milliseid küpsiseid kasutada, ja saada lisateavet, külastades meie küpsiste poliitikat.
x