X

Tornimäe Ärikeskus

Tornimäe 5, Tallinn, Eesti

Liik Büroo
Ehitusklass A
Ehitise suurus 11.000 m²
Korruse pindala, m² 2.200 m²
Saadaval pind 183-1.270 m²
Üüritasu kuus EUR/m²
Parkimiskohad 300
Saadaval alates Kohe
Renoveerimisaasta

ESINDUSLIK BÜROOHOONE TALLINNA ÄRIKESKUSE (CBD) SÜDAMES!


HOONE TUTVUSTUS

Tornimäe Ärikeskus on tänu oma ajatule disainile, väga heale asukohale ja kaasaegsetele lahendustele üks Tallinna nõutumaid ärihooneid.
Ärikeskuse viiel korrusel paiknevatel äripindadel on leidnud omale hubase koha hambakliinik, audiitori- ja notaribüroo ning mitmed teised tuntud ettevõtted. Hoone esimesel korrusel asub hommiku- ja lõunasööki pakkuv Fresh Food söögikoht.
Hoones on tänapäevased tehnilised- ja sidesüsteemid, ruumipõhine kliima reguleerimine jne.
117 m kõrguse ja 30 korruselise hoone arhitekt on Meeli Truu. Tornimäe Ärikeskuses sisearhitekt on Meelis Press.


PARKIMINE

Klientide parkimine on lahendatud maja ees paikneva tänava alla rajatud rohkem kui 300 autot mahutava parkimismajaga, kuhu pääseb otse liftiga.


KESKKOND

Suurepärane asukoht ärikeskuse südames koos kõige sellele omaste teenustega - restoranid, lõunasöögikohad, kaubanduskeskused, ühistranspordiühendused ja palju muud.

Hinnad on ilma käibemaksuta.

Kontaktandmed

Saada sõnum

Tellige uute äripindade uudiskiri.

Laadi PDF-brošüür alla

See sait kasutab meie veebisaidi nõuetekohaseks toimimiseks vajalikke küpsiseid. Soovime seada analüütilised ja reklaamiküpsised, et pakkuda teile kõige asjakohasemat kogemust, pidades meeles teie eelistusi ja korduvaid külastusi. Klõpsates "Nõustun", nõustute kõigi mittevajalike küpsiste kasutamisega. Saate valida, milliseid küpsiseid kasutada, ja saada lisateavet, külastades meie küpsiste poliitikat.
x