X

Fahle Park Ärihooned

Tartu maantee 80, Tallinn, Eesti

Liik Büroo
Ehitusklass A
Ehitise suurus 31.800 m²
Korruse pindala, m²
Saadaval pind
Üüritasu kuus EUR/m²
Parkimiskohad 1.200
Saadaval alates
Renoveerimisaasta

AJALOOGA TULEVIKU ÄRIKVARTAL


FAHLE PARK

Fahle kvartalis on rekonstrueeritud ajaloolised paekivist fassaadidega muinsuskaitsealused hooned, mida täiendatakse tänapäevaste kaasaegsete büroohoonetega. B-energiaklassiga hooned ehitatakse paindlikke lahendusi silmas pidades.
Üüripinnad alates 100 m². Ruumiprogramm ehitatakse välja vastavalt üürnike vajadustele. Valikus on kolm stiilset sisekujunduspaketti. Loomulikult on võimalikud ka erilahendused.
Fahle Pargi I etapp valmis ja Postimees Grupi hoone avati 2020. aasta kevadel. II etapp avati 2020 sügisel.

III ja IV etapp on töös, mille käigus ehitatakse mh Tartu mnt 84B aadressile Eesti esimene puitkonstruktsioonidelroheline kõrghoone, rekonstrueeritakse A-klassi büroohooneks Fahle Pargi ajalooline katlamaja koos korstnaga, mille otsa tuleb vaateplatvorm.
Tartu mnt. 84B hoones hakatakse kasutama päikeseenergiat ning koguma vihmavett. Ühtlasi luuakse hoonesse ratta- ja tõuksiparklad koos duširuumiga ning kohad elektriautode laadimiseks.


PARKIMINE

Fahle kvartalisse rajatakse kokku 1 200 parkimiskohta. 


ASUKOHT JA KESKKOND

Fahle Park on kesklinna serval asuv ärikvartal kus lisaks büroopindadele asuvad ka tänavatasandi kohvikud, restoranid, galeriid, teenindus- ja esinduspinnad. Ajaloolised ja kaasaegsed büroohooned ühendatakse modernse 12 m kõrge klaaskatusega galeriiga, milles asub alati roheline pargilik keskkond koos puhkealade ning restoranide terrassidega.

Hinnad on ilma käibemaksuta.

Kontaktandmed

Saada sõnum

Tellige uute äripindade uudiskiri.

Laadi PDF-brošüür alla

See sait kasutab meie veebisaidi nõuetekohaseks toimimiseks vajalikke küpsiseid. Soovime seada analüütilised ja reklaamiküpsised, et pakkuda teile kõige asjakohasemat kogemust, pidades meeles teie eelistusi ja korduvaid külastusi. Klõpsates "Nõustun", nõustute kõigi mittevajalike küpsiste kasutamisega. Saate valida, milliseid küpsiseid kasutada, ja saada lisateavet, külastades meie küpsiste poliitikat.
x