X

Valge Maja Tartu mnt 63

Tartu maantee 63, Tallinn, Eesti

Liik Büroo
Ehitusklass A
Ehitise suurus
Korruse pindala, m²
Saadaval pind
Üüritasu kuus EUR/m²
Parkimiskohad
Saadaval alates
Renoveerimisaasta 2010

Suurepärase asukohaga Valge Maja on endise tekstiilitootja Marati tootmishoone taassünd kaasaegseks ärimajaks 2010. aastal. Maja kaetud valge keraamilise fassaadiga ja kannab nime Valge Maja.

Hoones säilinud kõik endisele tootmishoonele iseloomulikud omadused nagu kõrged laed, piisavalt loomulikku valgust ning mõistlikud kõrvalkulud. Kõik see pakub moodsat ja mugavat kontori-, kaubandus- või teeninduspinda paljudele ettevõtetele, sest hoone renoveerimise käigus on kaasajastatud lisaks silmapaistvale fassaadile ka tehnosüsteemid ning üldkasutatavad pinnad.

Valge Maja on hea asukohaga, kõikide oluliste transpordiviisidele ja samuti on kesklinna lähedal. Mõneminutise teekonna kaugusel on Tallinna bussijaam, Tallinna Lennujaam ja reisisadam.


Hinnad on ilma käibemaksuta.

Kontaktandmed

Saada sõnum

Tellige uute äripindade uudiskiri.

Laadi PDF-brošüür alla

See sait kasutab meie veebisaidi nõuetekohaseks toimimiseks vajalikke küpsiseid. Soovime seada analüütilised ja reklaamiküpsised, et pakkuda teile kõige asjakohasemat kogemust, pidades meeles teie eelistusi ja korduvaid külastusi. Klõpsates "Nõustun", nõustute kõigi mittevajalike küpsiste kasutamisega. Saate valida, milliseid küpsiseid kasutada, ja saada lisateavet, külastades meie küpsiste poliitikat.
x