X

Ülemiste Loft Office

Suur-Sõjamäe 13a, Tallinn, Eesti

Liik Büroo
Ehitusklass A
Ehitise suurus
Korruse pindala, m²
Saadaval pind 297 m²
Üüritasu kuus 10 EUR/m²
Parkimiskohad
Saadaval alates
Renoveerimisaasta

ÜLO ehk Ülemiste Loft Office on Suur-Sõjamäe teel Ülemiste City vahetus läheduses paiknev ärihoone, mis ühendab endas kaubandus-, büroo- ja laoruumid.

Esimsesel korrusel paikeb lao- ja esinduspind suurusega 262,5 m2. Teisel korrusel asuvad bürooruumid suurusega 55,8 m2.

Laopinna kõrgus on 4,9 m fermini. Kauba laadimiseks on olemas tõstuks mõõtmetega 3,5 x 4,5 m.

Ruumide kütmiseks kasutatakse soojuspumpasid ning puudust ei pea tundma ka suvisel ajal jahutusest. Kõik pinnad on varustatud sundventilatsiooniga ning paigaldatud on kaugloetavad tehnosüsteemide arvestid. Iga üürnik tasub vaid enda tarbitud kommunaalteenuste eest. Lisaks on maja katusele paigaldatud päikesepaneelid, mis tagavad B-energiaklassi.

ÜLO äpp võimaldab kohale minemata võtta maha valve, avada tõstanduksed ning ise samal ajal kaamerast toimuval silma peal hoida.
Samuti annab ÜLO äpp põhjaliku ülevaate kommunaalkuludest ning on võimalik distantsilt juhtida nii ruumi valgustust, kütet kui ka ventilatsiooni ja jahutust.

Hinnad on ilma käibemaksuta.

Kontaktandmed

Saada sõnum

Tellige uute äripindade uudiskiri.

Laadi PDF-brošüür alla

See sait kasutab meie veebisaidi nõuetekohaseks toimimiseks vajalikke küpsiseid. Soovime seada analüütilised ja reklaamiküpsised, et pakkuda teile kõige asjakohasemat kogemust, pidades meeles teie eelistusi ja korduvaid külastusi. Klõpsates "Nõustun", nõustute kõigi mittevajalike küpsiste kasutamisega. Saate valida, milliseid küpsiseid kasutada, ja saada lisateavet, külastades meie küpsiste poliitikat.
x