X

Mayeri Ärikvartal

Paldiski mnt 29, Tallinn, Eesti

Liik Büroo
Ehitusklass B
Ehitise suurus 6.400 m²
Korruse pindala, m² 1.280 m²
Saadaval pind
Üüritasu kuus EUR/m²
Parkimiskohad
Saadaval alates
Renoveerimisaasta

KOMPAKTNE JA MODERNNE ÄRIKVARTAL KESKLINNA PIIRIL


ÄRIKVARTAL

Mayeri Ärikvartal on unikaalses paigas asuv rikkaliku ajalooga kompaktne ja modernne ärikeskkond, mis pakub võimsaid tehnoühendusi, madalaid kulusid ja paindlike üürilahendusi. Mitme sideoperaatori optilised ühendused, võimsad ja turvalised tehnilised kommunikatsioonid ja erinevatest alajaamadest pärivev dubleeritud elektritoide, tagavad ka kõige nõudlikumate tehnoloogiaettevõtete vajadused.

Väärikas fuajee administraatoriga, pärastlõunasele päikesele avatud ühiskasutatav väliterrass, hea valikuga lõunasöögirestoran ja pagarikoda.
Hoonesse on tagatud 24/7 sissepääs ning ööpäevaringne mehitatud ja elektrooniline valve. Üürnikel on soovi korral võimalus kasutada erisuuruses laopindu.
Ettevõtte logo/reklaami paigaldamise võimalus hoone fassaadile.

Ärikvartali edasiarendamise visioon on arhitektide poolt läbi mõeldud ja alustatakse parkimismaja ehitusega. Ajaline plaan on hetkel veel lahtine.


BÜROOPINNAD

Mayeri Ärikvartal pakub paindlikke lahendusi erinevas suuruses ettevõtetele, väikestest büroodest kuni tervet 1 280 m² suurust korrus hõlmavate büroopindadeni.
Sisearhitektuuris on kasutatud puhastatud ja renoveeritud paekivi seinu kombineerituna kaasaegsete lahendustega.
Tsentraalne soojustagastusega ventilatsioonisüsteem, ruumipõhiselt reguleeritav küte ja jahutus.


PARKIMINE

Kvartalis on tasuta parkimine nii üürnikele kui hoone külalistele.
Mahukas parkimisala kvartali sees ja reservina kõrval kinnistul. Eraldi jalgrattaparkla siseruumis.


KÕRVALKULUD

B-energiklassile omased madalad kõrvalkulud.


ASUKOHT JA KESKKOND

Mayerite perekond alustas ettevõtlusega Paldiski maantee ääres 1889. aastal. Hiljem arenes tehasest võimas ja rahvusvahelise haardega keemiavabrik.
Ärikvartal asukohas Kristiine linnaosas, kesklinna ja Põhja-Tallinna piiril, on head ühendused erinevate linnaosadega nii auto kui ühistranspordiga.

Hinnad on ilma käibemaksuta.

Kontaktandmed

Saada sõnum

Tellige uute äripindade uudiskiri.

Laadi PDF-brošüür alla

See sait kasutab meie veebisaidi nõuetekohaseks toimimiseks vajalikke küpsiseid. Soovime seada analüütilised ja reklaamiküpsised, et pakkuda teile kõige asjakohasemat kogemust, pidades meeles teie eelistusi ja korduvaid külastusi. Klõpsates "Nõustun", nõustute kõigi mittevajalike küpsiste kasutamisega. Saate valida, milliseid küpsiseid kasutada, ja saada lisateavet, külastades meie küpsiste poliitikat.
x