X

Maakri HUB büroohoone

Maakri 23a, Tallinn, Eesti

Liik Büroo
Ehitusklass A
Ehitise suurus 9.500 m²
Korruse pindala, m² 1.500 m²
Saadaval pind
Üüritasu kuus EUR/m²
Parkimiskohad
Saadaval alates Detsember 2022
Renoveerimisaasta

KAASAEGSED BÜROOD TALLINNA SÜDALINNAS


MAAKRI HUB

2023. aasta teises pooles saab Maakri 23a hoone tervikuna uue hingamise nii seest kui väljast. Täielikult uueneb hoone fassaad, mille tumedal foonil hakkavad paiknema lainelised valgustatud lamellid, mis rõhutavad hoone sihvakust.
Hoone esimesel korrusel avatakse kohvikud ja esinduskauplused, kõrgematel korrustel bürood. Sisehoovi hakkavad ilmestama hubased pingid ja haljastus.
Valgusküllase hoone rõhutatult suured aknad tagavad suurepärased vaated linnale. Valida saab erinevate sisekujunduse pakettide vahel, et kujundada just endale meelepärane unistuste kontor.
Maakri HUB varustatakse targa automaatikaga, mis juhib ventilatsiooni, kütet, jahutust, valgustust, läbipääse, valvet ja palju muud ning tagab hoone kasutajate maksimaalse rahulolu ning seeläbi produktiivse tööpanuse.


ASUKOHT JA KESKKOND

Maakri HUB asub Maakri tänaval Tallinna ärikeskuse südames, kiviviske kaugusele jäävad Tallinna tuiksooned - Viru ring ja Stockmanni ristmik.  Viieminutilise sõidu kaugusele jäävad Tallinna lennujaam, sadam, Balti jaam ja bussijaam, kuhu pääseb hõlpsasti nii arvukate ühistranspordi võimalustega, jalgsi kui ka autoga.

Hinnad on ilma käibemaksuta.

Kontaktandmed

Saada sõnum

Tellige uute äripindade uudiskiri.

Laadi PDF-brošüür alla

See sait kasutab meie veebisaidi nõuetekohaseks toimimiseks vajalikke küpsiseid. Soovime seada analüütilised ja reklaamiküpsised, et pakkuda teile kõige asjakohasemat kogemust, pidades meeles teie eelistusi ja korduvaid külastusi. Klõpsates "Nõustun", nõustute kõigi mittevajalike küpsiste kasutamisega. Saate valida, milliseid küpsiseid kasutada, ja saada lisateavet, külastades meie küpsiste poliitikat.
x