X

Luminori maja

Liivalaia 45, Tallinn, Eesti

Liik Büroo
Ehitusklass A
Ehitise suurus
Korruse pindala, m²
Saadaval pind 350 m²
Üüritasu kuus 16,50 EUR/m²
Parkimiskohad
Saadaval alates 08.09
Renoveerimisaasta

Kirjeldus:
Anda üürile 709.6 ruutmeetri suurune, esmaklassiline büroopind Tallinna südalinnas, mis sobib suurepäraselt teie ettevõtte vajadustega. See avar ja kaasaegselt kujundatud büroopind pakub ideaalset keskkonda teie meeskonna loovuse ja tootlikkuse suurendamiseks.

Omadused:

709.6 ruutmeetrit avarat büroopinda
Võimalik luua ka avatud kontori lahendus
Looduslik valgustus suurte akendega
Eraldi koosolekuruumid
Kööginurk lõunasöökide jaoks
Kiire ja usaldusväärne internetiühendus
Mitmed parkimiskohad hoone ümbruses
24/7 turvateenindus ja juurdepääs

Asukoht:
Büroopind asub Tallinna äri- ja finantskeskuses, pakkudes lihtsat juurdepääsu ühistranspordile, restoranidele, kauplustele ja teistele mugavustele. See on ideaalne koht, loomaks suurepärast töökeskkonda Teie ettevõttele.

Üürihind: 16.5 EUR/m2

Ärge jätke seda võimalust kasutamata ja looge oma ettevõttele inspireeriv töökeskkond! Helistage meile juba täna, et kokku leppida külastus ning saada rohkem teavet selle ainulaadse büroopinna kohta.

Hinnad on ilma käibemaksuta.

Kontaktandmed

Saada sõnum

Tellige uute äripindade uudiskiri.

Pakkumised selles hoones

Sarnased objektid

Laadi PDF-brošüür alla

See sait kasutab meie veebisaidi nõuetekohaseks toimimiseks vajalikke küpsiseid. Soovime seada analüütilised ja reklaamiküpsised, et pakkuda teile kõige asjakohasemat kogemust, pidades meeles teie eelistusi ja korduvaid külastusi. Klõpsates "Nõustun", nõustute kõigi mittevajalike küpsiste kasutamisega. Saate valida, milliseid küpsiseid kasutada, ja saada lisateavet, külastades meie küpsiste poliitikat.
x