X

Porto Franco büroopinnad

Kuunari 1, Tallinn, Eesti

Liik Büroo
Ehitusklass A
Ehitise suurus 150.000 m²
Korruse pindala, m² 2.050 m²
Saadaval pind
Üüritasu kuus EUR/m²
Parkimiskohad 1.170
Saadaval alates 2023
Renoveerimisaasta

PORTO FRANCO - LINNA UUS SÜDA


TUTVUSTUS

Porto Franco multifunktsionaalne kaubandus- ja bürookeskus asub Tallinna südalinnas, vanalinna ja sadama vahelisel alal. Avarus, suurus, hea asukoht ja maailmatasemel arhitektuur loovad mitmekesise linnakeskkonna, mis nihutab Tallinna keskuse merele lähemale.

Üldpinda kokku ligikaudu 150 000 m², mille hulgas on bürookeskuse üüripindu 25 530 m².
Porto Franco taotleb energiatõhusa ehitise LEED Gold sertifikaati.


BÜROOPINNAD

Porto Franco kuus bürookorpust asuvad hoonetekompleksi korrustel 3., 4. ja 5. Bürookorpusi ühendab kolmanda korruse tasapinnal ainulaadne klaaskatusega galeriitänav, kus asuvad igapäevaseid teenuseid pakkuvad teeninduspinnad ja kohvik-lounge. Bürookorpuste vahel asuvad puhkamiseks, koosviibimisteks ja vastuvõttudeks mõeldud konteinerhaljastatud ca 500 m² suurused välispuhkealad.

Büroopindade 3.4 m kõrgused laed ja maast laeni kõrguvad aknad muudavad töökeskkonna avaraks ja valgusküllaseks. Kõigis büroodes on ka avatavaid aknaid.
Tõstetud põrandad võimaldavad ka kiiret töökohtade ümberpaigutamist.

Igale ettevõttele saab rajada neile sobiva büroo. Väikseimad bürood on ca 100 m² ja suurim ühel korrusel 2 050 m². Suurtel firmadel on võimalus rajada oma büroo läbi kogu bürookorpuse kolme korruse. Ühe bürookorpuse suurus on ligikaudu 3600 m².


PARKIMINE

Maa-aluses parklas on parkimiskohti kokku ligikaudu 1170 autole.
Autopesula -1 korrusel, elektriautode laadijad.
Bürootöötajate kinnine rattaparkla asub-1 korrusel, kus on ka mugavad dušruumid ja riidekapid.


ASUKOHT JA KESKKOND

Porto Franco asub Tallinna südalinnas Admiraliteedi basseini ja Ahtri tänava ääres, arenduspiirkonnas mis on juba muutumas uueks kaasaegseks linnakeskuseks. Vahetus läheduses asuvad Tallinna kruiisi- ja reisisadam, vanalinn ning keskuse vastas on jahisadam.

Hinnad on ilma käibemaksuta.

Kontaktandmed

Saada sõnum

Tellige uute äripindade uudiskiri.

Laadi PDF-brošüür alla

See sait kasutab meie veebisaidi nõuetekohaseks toimimiseks vajalikke küpsiseid. Soovime seada analüütilised ja reklaamiküpsised, et pakkuda teile kõige asjakohasemat kogemust, pidades meeles teie eelistusi ja korduvaid külastusi. Klõpsates "Nõustun", nõustute kõigi mittevajalike küpsiste kasutamisega. Saate valida, milliseid küpsiseid kasutada, ja saada lisateavet, külastades meie küpsiste poliitikat.
x