X

Aiandi 13

Aiandi 13, Tallinn, Eesti

Liik Büroo
Ehitusklass A
Korruse pindala, m² 1.369 m²
Saadaval pind 2.000 m²
Üüritasu kuus 9,50 EUR/m²
Parkimiskohad 353
Saadaval alates Kohe

Aiandi 13 büroohoones on üürile anda heas seisukorras bürooruumid.
Kõikides ruumides on olemas sundventilatsioon ja jahutus, mida saab vastavalt vajadusele reguleerida. Hoone on varustatud kaasaegsete side-, turva- ja läbipääsusüsteemidega, tagades nii mugavuse kui ka turvalisuse.

A13 büroohoone asub vaikses sisekvartalis, mida ümbritsevad teised ärihooned. Ligipääs hoonesse on mugav nii Mustamäe tee, Kadaka tee, Laki tänava kui ka Tammsaare tee kaudu. Hoone naabruses asub Mustika Kaubanduskeskus, mis pakub lisavõimalusi nii einestamiseks kui ka ostlemiseks. Tallinna Lennujaam asub 9 km kaugusel, mis võtab autoga sõites aega umbes 16 minutit. Viru Keskus, kesklinna süda, asub 6,5 km kaugusel ja sinna jõudmine võtab umbes 12 minutit.

Parkimine on hoone ümber tasuta ning kokku on saadaval 353 parkimiskohta. Lisaks on võimalik mõistliku tasu eest parkida hoone 0-korruse siseparklas, kus tegutseb ka autopesula.

Hoonesse on ligipääs 24 tundi ööpäevas, mis tagab paindliku töökorralduse. Üürnikele on pakkuda ka keldrikorrusel asuvaid laopindasid hoiustamiseks.

Büroohoone kõrvalkulud on soodsad, umbes 2,2 eur/m² + käibemaks. See sisaldab kõiki kulusid, välja arvatud oma ruumide koristus ja sideteenused.

Aiandi 13 büroohoone on tunnustatud rahvusvahelise BREEAM sertifikaadiga, olles esimene sellise sertifikaadiga büroohoone Tallinnas.

Ruumide üürile võtmine on vahendustasuta. Kui teil on huvi, olen valmis saatma lisainfot ja korraldama objekti külastuse.

Hinnad on ilma käibemaksuta.

Kontaktandmed

Saada sõnum

Tellige uute äripindade uudiskiri.

Pakkumised selles hoones

Sarnased objektid

Laadi PDF-brošüür alla

See sait kasutab meie veebisaidi nõuetekohaseks toimimiseks vajalikke küpsiseid. Soovime seada analüütilised ja reklaamiküpsised, et pakkuda teile kõige asjakohasemat kogemust, pidades meeles teie eelistusi ja korduvaid külastusi. Klõpsates "Nõustun", nõustute kõigi mittevajalike küpsiste kasutamisega. Saate valida, milliseid küpsiseid kasutada, ja saada lisateavet, külastades meie küpsiste poliitikat.
x