X

Tähesaju Kaksikud - ärihooned

Tähesaju tee 9, Tallinn, Eesti

Liik Kaubandus ja teenindus
Ehitusaasta 2022
Renoveerimisaasta
Parkimiskohad
Saadaval pind
Üüritasu kuus EUR/m²

KAKS UUT MAAMÄRKI TÄHESAJUS


TÄHESAJU KAKSIKUD

Tähesaju Kaksikud on esinduslikud ja peaaegu identsed multifunktsionaalsed ärihooned Tähesaju piirkonnas. Ärihoonetes on kõrgete lagedega kaubandus- ja pinnadpinnad. Funktsionaalsust toetavad samas hoones asuvad erineva suurusega laopinnad. Uudne konseptsioon võimaldab ettevõtetel ühendada omavahel lao, kaubandus ja büroo funktsioonid.
Hooned on mõeldud ettevõtetele, kes soovivad tuua oma esinduskaupluse või äriruumid madalate kõrvalkuludega tänapäevastele pindadele.


TÄHESAJU TEE 9

Tähesaju kaksikute II ärihoone avab uksed suvel 2022.
1. korrusel paikneb 13 äripinda vahemikus 90 - 345 m².
2. korrusel paikneb 11äripinda vahemikus 59 - 101 m² ja minilaod vahemikus 5 - 31 m².

A-energiaklassiga hoones on kaugküte, soojustagastusega ventilatsioon ja tsentraalne jahutus.
Üüripindadel on programmeeritavad läbipääsusüsteemid.
Valgusreklaami võimalus hoone fassaadil.


ASUKOHT JA KESKKOND

Ärihooned asuvad populaarses Tähesaju Äripargis aadressidel Tähesaju tee 9 ja Tähesaju tee 11. Ärilinnakus asuvad kaubandus- ja äripinnad, mille peamisteks märksõnadeks on läbimõeldud ruumilahendused, head parkimisvõimalused, lihtne logistika ning madalad halduskulud. Tugevate kaubamärkide koondumine tekitab sünergia, mis on kasulik nii firmadele kui keskust külastavatele klientidele. Täna asuvad ärilinnakus Lidl, Bauhaus, Motonet, Prisma, Selver, Hortes, Home4You, Magaziin, Toyota (Elke Auto) ja teised tuntud kauplused.
Populaarne Tähesaju City asub Tallinna kesklinnast vaid 7 minutilise autosõidu kaugusel.
Lasnamäel elab 112 000 potentsiaalset klienti. Lisaks teenindab keskus mh ka Pirita ja Merivälja piirkonda, Viimsi valda, Maardut, Kallaveret ja Muugat.

Hinnad on ilma käibemaksuta.

Kontaktandmed

Saada sõnum

Tellige uute äripindade uudiskiri.

Laadi PDF-brošüür alla

See sait kasutab meie veebisaidi nõuetekohaseks toimimiseks vajalikke küpsiseid. Soovime seada analüütilised ja reklaamiküpsised, et pakkuda teile kõige asjakohasemat kogemust, pidades meeles teie eelistusi ja korduvaid külastusi. Klõpsates "Nõustun", nõustute kõigi mittevajalike küpsiste kasutamisega. Saate valida, milliseid küpsiseid kasutada, ja saada lisateavet, külastades meie küpsiste poliitikat.
x