X

Kadaka Trade Center

Kadaka tee 42b, Tallinn, Eesti

Liik Kaubandus ja teenindus
Ehitusaasta 2023
Renoveerimisaasta
Parkimiskohad
Saadaval pind 14.200 m²
Üüritasu kuus 10 EUR/m²

Kadaka Trade Center ehk KTC saab olema uus kahekordne multifunktsionaalne hoone hinnatud Kadaka äripiirkonnas.


Ärihoone 14 200 ruutmeetrit äripinda on sobilik kesk- ja suurettevõtetele, kes vajavad äripinda kaubanduse, teenindamise, kontori või ladustamise jaoks. Kadaka Trade Centeri ruumid projekteeritakse mitmeotstarbeliselt, mis tähendab, et ettevõte saab koostöös arendajaga luua täpselt oma vajadustele vastava äripinna.


Kadaka Trade Centerile on omistatud B-energiamärgis, mis tagab optimaalse suhte äritegevust hõlbustavate tehniliste lahenduste ja madalate kõrvalkulude vahel. Ärihoone ligi 8000 m2 katus on täidetud päikesepaneelidega, mis toodavad mühinal roheenergiat.


Igal äripinnal on eraldi kütte ja jahutuse reguleerimise võimalus; hoones on läbivalt kasutatud LED-valgusteid ning büroo- ja kaubandusosas soojustagastusega ventilatsiooni.


Turvalisuse tagavad läbipääsusüsteemidega uksed ja kõrge resolutsiooniga videokaamerad. Keskkonnasäästlikumaks liiklemiseks on Kadaka Trade Centeri territooriumil jalgrattahoidikud, elektriautode laadimiskohad ja kõnnitee, mis läheb otse Laki bussipeatuseni välja.


KAUBANDUSPINNAD

  • Üüripinnad suuruses 740-2900 m2; kokku võimalik üürida kuni 5400 m2 suurust kaubanduspinda.
  • Sobilik kauplusteks, teenuste pakkumiseks (sh spordiklubi, meelelahutus), toitlustuseks, esindus-showroomiks.


STOCK-OFFICE PINNAD

  • Boksid suuruses 550-1100 m2; kokku võimalik projekteerida ja üürida kuni 4580 m2 suurust äripinda.
  • Too ühe katuse alla lao- ja/või tootmisruumid koos büroo ja esindussaaliga ning hoia kokku logistika-, kommunikatsiooni-, personali- ja kõrvalkuludelt!
  • Laopinnad läbi kahe korruse, büroopinnad esimesel ja teisel korrusel.


BÜROOPINNAD

  • Üüripinnad alates 125 m2 suurusest; kokku võimalik üürida kuni 2150 m2 kontoripinda.
  • Sobilik kontoriks, nõupidamis- ja konverentsiruumideks, co-working ehk büroo-hotell ehk koostöötamise ruumideks.


Kõiki Kadaka Trade Centeri üüripindasid on võimalik liita, lahutada ja kavandada ümber vastavalt Sinu ettevõtte vajadusetele!

Hinnad on ilma käibemaksuta.

Kontaktandmed

Saada sõnum

Tellige uute äripindade uudiskiri.

Laadi PDF-brošüür alla

See sait kasutab meie veebisaidi nõuetekohaseks toimimiseks vajalikke küpsiseid. Soovime seada analüütilised ja reklaamiküpsised, et pakkuda teile kõige asjakohasemat kogemust, pidades meeles teie eelistusi ja korduvaid külastusi. Klõpsates "Nõustun", nõustute kõigi mittevajalike küpsiste kasutamisega. Saate valida, milliseid küpsiseid kasutada, ja saada lisateavet, külastades meie küpsiste poliitikat.
x