X

Üürile anda kaubanduspind Vironia Keskuses

Järveküla tee 50, Kohtla-Järve, Ida-Viru maakond, Eesti

Liik Kaubandus ja teenindus
Saadaval pind 287,50 m²
Üüritasu kuus 7,50 EUR/m²


Anda üürile äripind Viroonia Keskuses, kuhu sobib nii kaubandus-, teenindus- või toitlustusklient.

Viroonia kaubanduskeskus on tuntud ja hästi asustatud ostukeskus, mis asub Kohtla-Järvel. Keskus pakub mitmekesist valikut kaubandus-, meelelahutus- ja teenindusvõimalusi, mis on loodud piirkonna elanike ja külastajate mitmekülgsete vajaduste rahuldamiseks.

Kaubanduskeskuse suurimateks ankruüürnikeks kuuluvad Maxima, Sinsay, EXPERT, Ehituse ABC ning lisaks neile mitmed teised tuntud kaubamärgid. Näiteks Denim Dream Outlet pakub rohkelt erinevaid moekollektsioone, juveelibrändid GIVEN ja Gold Time esindavad ehteid ning lisaks on keskuses kohal mitmed teised tunnustatud kaupmehed.

Viroonia kaubanduskeskuses asub ka populaarne kiirtoidukett Hessburger, mis pakub kiiret ja maitsvat einet. Lisaks on saadaval Monk aasiatoidurestoran, mis lisab mitmekesisust söögikohtade valikusse.

Keskus on seega mitmekesine ja elav koht, kus leiate kõik alates igapäevasest vajalikust kuni moe, eheteni ning nauditavate toiduelamusteni.

Kaubanduskeskuse asukoht on strateegiline, mis muudab selle ligipääsetavaks nii linnakodanikele kui ka ümberkaudsete piirkondade elanikele. Viroonia kaubanduskeskus on kujunenud oluliseks kohtumispaigaks ja sisseostude tegemise kohaks, olles seeläbi oluline osa kohalikust kogukonnast.

Hinnad on ilma käibemaksuta.

Kontaktandmed

Saada sõnum

Tellige uute äripindade uudiskiri.

Laadi PDF-brošüür alla

See sait kasutab meie veebisaidi nõuetekohaseks toimimiseks vajalikke küpsiseid. Soovime seada analüütilised ja reklaamiküpsised, et pakkuda teile kõige asjakohasemat kogemust, pidades meeles teie eelistusi ja korduvaid külastusi. Klõpsates "Nõustun", nõustute kõigi mittevajalike küpsiste kasutamisega. Saate valida, milliseid küpsiseid kasutada, ja saada lisateavet, külastades meie küpsiste poliitikat.
x