X

Ringtee Äripark - Stock Office

Suurvälja tee 5, Vaela, Harju maakond, Eesti

Liik Ladu ja tootmine
Ehitise suurus 7.724,60 m²
Maa pindala (ha)
Ehitusaasta
Renoveerimisaasta
Saadaval pind
Üüritasu kuus EUR/m²

ÄRIPARK EDUMEELSETELE


RINGTEE ÄRIPARK

Ringtee Äripark paikneb Kiili valla kiirelt arenevas äripiirkonnas vahetult Tallinna ringtee ääres.
Äripargis on erineva suurusega kinnistud ning paindlik ehitusala, mis võimaldab pakkuda ehitusõigust hoonetele alates 2 900 m² kuni Tallinna mõistes üsna unikaalse 45 000 ruutmeetrini


STOCK OFFICE ÄRIPINNAD

Suurvälja tee 5 Stock Office ärihoonetel on A-energiaklass ja BREEAM rohemärgis.
Äripinnad asuvad hoone esimesel ja teisel korrusel.
Üüripinnad on vahemikus 375 - 1 324 m², pinnad on omavahel ühendatavad.
Laopindade kõrgus fermini on 7 meetrit ning laeni 9 meetrit.
Põranda kandevõime on 6 T/m².
Lao- ja tootmisruumide temperatuur on reguleeritav ning WC ja vannituba (dušš) asuvad eraldi. Ärihoonel on ATS ja valvesüsteem ning sidelahendused (internet, telefon).
Äripindadel on kaasaegne ventilatsioonisüsteem (konditsioneer, kliimaseade, sundventilatsioon) ning gaasiküte, mida toetavad päikesepaneelid.
Valikus on estakaadiga ja maatasapinnalt kaubalaadimisega üüripinnad.


ASUKOHT JA KESKKOND

Tallinna Ringteel, Jüri-Vaela teelõigul liigub Maanteeameti 2019. aasta uuringu andmetel päevas keskmiselt üle 21 000 auto. Siin on ennast sisse seadnud suure käibega logistikahiiud. Areng selles piirkonnas jätkub aktiivselt. Siit on võrdselt 16 km kaugusel nii Peterburi maantee, Via Baltika, kui Tallinna kesklinn.
Ringtee ühendab Paldiski ja Muuga sadama kaubateid ja ristub peamiste Eesti siseste põhimaanteedega.
Naabruses on kiiresti kasvavad Kangru, Uuesalu, Järveküla ja Kiili elamualad, kus elab juba täna enam kui 5000 inimest. Elamupiirkondade lähedus tagab vajaliku tööjõu ja tarbijaskonna.
Suures mahus rajatud kergliiklusteed võimaldavad kohalikel elanikel jõuda äriparki lisaks autole soovi korral ka jala või jalgrattaga.

Hinnad on ilma käibemaksuta.

Kontaktandmed

Saada sõnum

Tellige uute äripindade uudiskiri.

Laadi PDF-brošüür alla

See sait kasutab meie veebisaidi nõuetekohaseks toimimiseks vajalikke küpsiseid. Soovime seada analüütilised ja reklaamiküpsised, et pakkuda teile kõige asjakohasemat kogemust, pidades meeles teie eelistusi ja korduvaid külastusi. Klõpsates "Nõustun", nõustute kõigi mittevajalike küpsiste kasutamisega. Saate valida, milliseid küpsiseid kasutada, ja saada lisateavet, külastades meie küpsiste poliitikat.
x