X

Üürile anda kaubanduspind Kaspari Keskuses

Narva mnt 141a, Jõhvi, Ida-Viru maakond, Eesti

Liik Kaubandus ja teenindus
Saadaval pind 158 m²
Üüritasu kuus 7 EUR/m²

Üürile anda äripind Kaspari Keskuses, vahetult Tööriistamarketi vastas. 

Pakkumine sobib hästi esindus-, kaubandus-, lao-, teenindus- või tootmipinnaks. Hetkel on äripind jaotatud kaheks, kus tagumine osa on kasutusel laona. Olemas suur tõstuks.
Esinduspinna (158,9m²) üürihind 7 eur/m²+kõrvalkulud ja käibemaks.
Laopinna (94m²) üürihind 5 eur/m²+kõrvalkulud ja käibemaks.

Parkimisvõimalused on maja ees.

Kaspari Keskus on tuntud kaubanduskompleks, mis tänu oma strateegilisele asukohale on väga populaarne nii piirkonna kohalike elanike kui ka möödasõitjate seas. Lisaks leiate samal territooriumil sellised tuntud ettevõtted nagu Bauhaus ehituspood, Optimus Mööbel, Tööriistamarket, Möller Auto ja paljud teised. Keskus moodustab osa elavast ärikogukonnast, kus tegutsevad erinevad ettevõtted ning see pakub rohkelt võimalusi ligipääsuks ja klientide ligimeelitamiseks.

Hinnad on ilma käibemaksuta.

Kontaktandmed

Saada sõnum

Tellige uute äripindade uudiskiri.

Laadi PDF-brošüür alla

See sait kasutab meie veebisaidi nõuetekohaseks toimimiseks vajalikke küpsiseid. Soovime seada analüütilised ja reklaamiküpsised, et pakkuda teile kõige asjakohasemat kogemust, pidades meeles teie eelistusi ja korduvaid külastusi. Klõpsates "Nõustun", nõustute kõigi mittevajalike küpsiste kasutamisega. Saate valida, milliseid küpsiseid kasutada, ja saada lisateavet, külastades meie küpsiste poliitikat.
x