X

Solo Stock Office

Tala 2, Lasnamäe linnaosa, Lasnamäe, Harju maakond, Eesti

Liik Kaubandus ja teenindus
Ehitusaasta 2023
Renoveerimisaasta
Parkimiskohad
Saadaval pind 3.000 m²
Üüritasu kuus 11,50 EUR/m²

Solo Stock Office on silmapaistva arhitektuuriga kahekordne ladu-kontor-esindus tüüpi ärihoone, mille esimesel korrusel on esinduslikud kaubandus/teeninduspinnad, tagaosas soojustatud laopinnad ning hoone teisel korrusel erineva suurusega büroopinnad.

Hoone fassaad on J.Smuuli tee poole ning lisaks esinduslikule välimusele on teise korruse büroopindadel rõdud, kus saab kohvi nautida ja värske õhu käes tööd teha. Hämaras on fassaadi kaunistamas valguslahendused ning seal tegutsevate ettevõtete led reklaamid.

KOLM ÜHES LAHENDUS

  • LADU
  • KONTOR
  • ESINDUS
Esimese korruse tagaosas asuvast tõstanduksest saab soojustatud lattu kaupa ladustada kasvõi otse rekkast.Kolm ühes pinnalahendus võimaldab ettevõttel ühendada nii lao-, kaubanduse- kui ka kontoripinna. Selline kontseptsioon hoiab kokku aega ning vähendab logistika-, kommunikatsiooni- ja tööjõukulusid.Bokside suurused jäävad vahemiku 240-389m2. Kokku võimalik projekteerida ja üürida kuni 1250m2 suurust äripinda. Hetkel on võimalik ruumilahenduse osas kaasa rääkida ning kujundada enda äripinna suurus vastavalt soovidele. 


ASUKOHT

Solo Stock Office asub Lasnamäel väljakujunenud tugevas äripiirkonnas,  J.Smuuli ja Tala tänava ristumiskohas. Piirkonda on koondunud suur hulk tuntuid kaubandus- ja äriettevõtteid nagu: Coop, Masku, Bauhof, Hydroscand, IKEA, Ehituse ABC, Onninen, Raitwood jt.
Hooneesist lõiku läbib päevas ca 19 000 autot ning tänu maja heale nähtavusele jääb esinduslik fassaad ning sellel olevad logod silma paljudele möödujatele. Läheduses asuvad mitmed ühistranspordi peatused (lähim 250m), toidupoed (lähim 250m) ja restoranid/kohvikud (lähim 250m).


ÄRIPINDU SAAB OMAVAHEL LIITA NING KUJUNDADA VASTAVALT ENDA ETTEVÕTTE VAJADUSTELE JA SOOVIDELE.

Solo Stock Office ärihoonel tuleb A-energiaklass ja BREEAM sertifikaat, mis on maailma esimene laiapõhjalistel hindamiskriteeriumitel põhinev rohemärgis. BREEAM võimaldab hinnata terviklikult hoone energiatõhusust, keskkonna- ja kasutajasõbralikkust ning kestlikkust hoone elukaare igas tsüklis.

Hinnad on ilma käibemaksuta.

Kontaktandmed

Saada sõnum

Tellige uute äripindade uudiskiri.

Laadi PDF-brošüür alla

See sait kasutab meie veebisaidi nõuetekohaseks toimimiseks vajalikke küpsiseid. Soovime seada analüütilised ja reklaamiküpsised, et pakkuda teile kõige asjakohasemat kogemust, pidades meeles teie eelistusi ja korduvaid külastusi. Klõpsates "Nõustun", nõustute kõigi mittevajalike küpsiste kasutamisega. Saate valida, milliseid küpsiseid kasutada, ja saada lisateavet, külastades meie küpsiste poliitikat.
x